Victòria 27 – 22 de l’HC Serradells davant l’Handbol Ribes

Aquest diumenge l’Handbol Club Serradells va aconseguir una nova victòria al derrotar H.Ribes per 27-22. Els del Principat sumen els seus partits per victòries i pugen a la quarta posició del seu grup de la quarta divisió catalana, tot i tenir un partit pendent de disputar. Un bon inici de competició per mantenir intacte l’objectiu del conjunt, pujar de categoria.
El conjunt andorrà va començar amb gran autoritat, gràcies als 3 primers gols de 9 metres del debutant Llorenç Pellisa que va establir un inici amb to dominant per als tricolors.
Malgrat els esforços dels rivals, l’equip andorrà va mantenir el control durant el primer quart del partit. No obstant això, el conjunt barceloní va canviar l’estratègia defensiva a una formació 3-2-1, cosa que va dificultar els intents d’atac dels andorrans fins al final de la primera part, amb un marcador de 14 a 9 a favor del Serradells.
Ja a la segona meitat del partit, el Serradells va patir una mica de desencert, fet que va portar l’entrenador Martiño Piñeiro a demanar un temps mort per ajustar alguns aspectes clau del joc.
L’Handbol Serradells va saber refer-se amb una defensa sòlida i una actuació destacada de Ferran Troguet a la porteria, que va acabar de decantar la balança del seu costat. El resultat final va ser de 27 a 22 a favor del Serradells.

Deixa un comentari

Previous post L’ENFAF suma la segona derrota en tres dies al caure 2-3 davant el Fontsanta
Next post Tres cinquens llocs dels judoques andorrans a Pamplona