Victòria 5-3 de l’Andorra HC davant el Ribes

Victòria del primer equip de l’Andorra HC, en el pavelló comunal d’Andorra la Vella davant el Ribes per 5-3., en un partit que ha tingut dues cares ben diferenciades. Una primera, on la bona defensa i l’aprofitament de les ocasions ha fet que els tricolors marxessin al descans 4-0. Una segona, on els mateixos que havien fet una primera part excelsa, ho tiren per la borda en 5 minuts, en permetre que els visitants es col·loquessin 4-3. Tot i la mala sortida del vestuari, els del Principat han sabut gestionar els nervis i han pogut sentenciar amb el 5-3 final.

Previous post Nàdia Tudó aconsegueix un nou rècord d’Andorra en els 200 braça amb un temps de 2:33:77
Next post Gina del Rio debuta amb la 18ª plaça a l’sprint dels Mundials júniors de Whistler