Victòria 84-66 del Morabanc Andorra davant un fluix UCAM Múrcia

El Morabanc Andorra ha iniciat la temporada 2020-21 amb un triomf davant l’UCAM Múrcia de Sito Alonso per un 84-66. Un marcador que es queda curt després de veure el que ha passat en un partit on els del Principat han arribat a guanyar de 28 punts (80-52 a poc més de 5 minuts per acabar el partit). Les baixes de Sy, Paulí i Diagne com també les molèsties de Palsson, no han minvat un equip que ha estat contundent en defensa.

El partit ha començat amb un inspiradíssim Hauk Parsson. Un triple i tres tirs lliures d’una falta quan tirava feia preveure que el nòrdic seria un dels referents en el tir exteriors, però unes molésties físiques han fet que aproximdament els 34’30” restants se’ls passés a la banqueta. Però com si no hagués passat res, el Morabanc ha començat a fer funcionar la seva màquina defensiva. I entre Dime i Tunde, amb Tyson i Llovet de escuders han fet el que han volgut a la pintura.

A l’exterior, bona aportació del “temporer” Kloof, tot i que a vegades se l’ha vist una mica perdut, sobretot en les dinàmiques defensives que demana el tècnic euskaldun dels tricolors. Hannah ha demostrat el seu estat en el que es troba actualment i Senglin, que jugant de dos, és una assegurança d’intimidació i d’obrir la defensa degut al seu perillós llançament.

El Morabanc Andorra podia haver deixat “KO” a l’UCAM Múrcia, però un parcial de 0-12 (del 80-52 al 80-64) ha maquillat el marcador final que tot i així ha estat favorable pels del Principat per 84-66.

Deixa un comentari

Previous post Arnau Graslaub, campió d’Espanya de descens
Next post Martin Kettlitz acaba en el tercer lloc del podi a Toledo