Victòria davant el Granca 86-81 que permet seguir sumiant

Fa 8 dies exactes  el MoraBanc perdia un partit d’aquells que fan mal sobretot per la manera i per la imatge que va donar l’equip. La diferència, propera als 30 punts a Santiago, va ser una pessigada en l’orgull de l’equip. Només així s’explica la cara excel·lent dels darrers dos partits i l’espectacular victòria d’avui per 86-81 contra un Herbalife Gran Canària que és un dels millors equips de la segona volta i que ha venut molt cara la derrota. I és que avui els tricolors no només han estat físics, intensos i agressius en pista (el libretto previst per la temporada) sinó que també han estat sòlids en els moments en què els visitants s’han agafat fort al partit. A banda d’això, avui també es pot destacar que la negra nit de fa 8 dies a Galícia, deixa pas a una nova etapa d’il·lusió per l’equip. I és que faltant 4 partits per disputar, el MoraBanc en té més que altres equips perquè té duels ajornats, encara és possible pensar en treure el cap en els llocs de playoff quan acabi la lliga regular. Res senzill, segur. Els d’Ibon Navarro visiten dimecres Màlaga i dissabte Múrcia. I la setmana vinent tocarà anar a l’Olímpic de Badalona per cloure a casa contra Acunsa Gipuzkoa. El calendari és ben complicat però tal i com han anat les coses aquesta temporada arribar a la recta final amb llicència per somiar és una notícia fantàstica. Avui s’ha de dir que la mirada de l’equip, ja des dels primers instants ha quedat clar que bevia de les fonts que el van alimentar contra Urbas Fuenlabrada. No és menys cert que trobar-se al davant un equip amb la confiança amb que arribaven els canaris ho feia tot molt més difícil. Descansant sobre un rebot ofensiu salvatge el MoraBanc ha dominat la primera part arribant al descans 40-33 i amb bones sensacions. L’enemic visitant era clarament AJ Slaughter, una meravella generant i finalitzant (ha acabat amb 19 punts). En la represa Herbalife ha posat en marxa la seva cara més coral, ha ajustat la defensa i ha guanyat el tercer quart però sense poder capgirar. Hannah no volia. Hannah no ho volia permetre sota cap concepte. I quan el menut base es posa així, el rival ja pot pregar. Hannah ha valorat avui amb 22 punts i 7 assistències. Tot i la resistència dels de Porfi Fisac perquè avui hi havia molt en joc, El MoraBanc ha anat lligant cada tram de partit amb mà mestra. No sense patir, perquè s’ha patit, però ningú no podrà dir que el MoraBanc no ha merescut la victòria. I, a més, sota la batuta de Hannah altres instruments han sonat d’allò més bé. Tunde ha valorat 22 amb 13 punts, 7 rebots i un gran encert des de la línia de personal en els darrers minuts. Jelínek ha fet 15 punts i Senglin 10 però realment la força avui ha estat l’energia mostrada per l’equip des del primer segon. Fins on donarà aquesta energia? Doncs de moment per acabar il·lusionats la temporada més complicada i desconcertant de la nostra història. I no és poca cosa.

Foto i text: Morabanc Andorra.

Previous post L’FC Andorra aconsegueix classificar-se pel playoff d’ascens a segona A