Victòria de l’FC Andorra a Cartagena

L’Andorra no guanyava lluny del Principat des de finals de novembre, però ha trencat la mala ratxa gràcies a una segona part brillant. Iván Gil i Rubén Bover, amb un golàs, han encarrilat molt bé el triomf i Carlos Martínez, al contracop, ha tancat la golejada que allunya una mica més els tricolors de la zona perillosa.

Amb dos equips que han decidit anar a buscar-se home a home per tot el camp, ha estat el Cartagena el primer en amenaçar amb un cop de cap de Borja Valle que ha sortit fregant el pal (2’). Uns minuts després, ha estat Nico Ratti qui ha hagut de sortir als peus d’Iván Martos en una jugada que hauria d’haver estat anul·lada per fora de joc. Però amb el pas dels minuts, l’Andorra ha anat guanyant metres i en el segon tram del primer temps ha gaudit d’ocasions de sobres per obrir la llauna.

Al 27’, Germán ha xutat al lateral de la xarxa i uns minuts més tard, Carlos no ha arribat per un pel a una centrada de Mika. Poc després, Iván Gil ha fet intervenir Aarón Escandell i, encara en ple vendaval tricolor, Carlos Martínez ha interceptat una passada enrere però no ha pogut superar el porter local en l’u contra u.

El descans no ha fet perdre l’energia a l’Andorra, que ha començat el segon temps amb una marxa més. I just al 48’, en una gran jugada col·lectiva, Alti ha servit enrere a Iván Gil i el ‘22’ ha engaltat una canonada marca de la casa que ha entrat després de tocar el travesser. I sense temps gairebé de celebrar el primer ha arribat el 0-2. Germán ha provocat una falta al lateral de l’àrea, Iván l’ha servit en curt i Rubén Bover ha etzibat una canonada directa a l’escaire imparable per al porter rival.

Amb el marcador a favor, els tricolors han aconseguit amagar-li la pilota al Cartagena, que durant uns minuts només ha fet que perseguir-la. Amb el pas dels minuts, però, els locals han fet un pas endavant i han buscat retallar distàncies. Però els d’Eder Sarabia tenien el partit prou ben controlat i espais per sentenciar-lo al contracop. I en una d’aquestes, Carlos Martínez ha anotat el 0-3 definitiu.