Victòria de l’FC Andorra davant l’Espanyol B que el manté en el segon lloc del subgrup

Tres punts molt importants ha aconseguit el FC Andorra a la represa de la competició, després de l’ajornament de partits a causa de la pandèmia. Els Tricolors han guanyat el partit davant el RCD Espanyol B per 2-0, a l’estrena oficial d’Eder Sarabia a la banqueta.

Carlos Martínez (minut 56) i Víctor Casadesús (minut 73, de penal), han marcat els gols de l’equip Tricolor, dominador del partit en tot moment amb bon control de la pilota i amb determinació davant la porteria rival.

El FC Andorra suma 22 punts i se situa a la segona posició de la classificació, a quatre punts del líder Nàstic de Tarragona, que té un partit més. La pròxima jornada, els Tricolors visiten l’estadi Johan Cruyff diumenge contra el Barça B.

Fotos i text: FC Andorra.

Previous post Estevez, quarta a la cursa sprint de la Copa d’Europa d’Isola 2000
Next post Nahuel Carabaña: “signo ara mateix que en Pol vagi als JJOO de Tokio i jo a París 2024”