Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Victòria del Morabanc Andorra 72-55 davant el Real Betis

Seguim amb pas ferm. Ja queda menys. I és que el Morabanc Andorra ha sumat una nova victòria que el fa entrar en el Top 8, o cosa equivalent, en posicions de Copa. El 72-55 l’han aconseguit amb la medicina que li encanta al seu tècnic Ibón Navarro, que no és una altra que la intensitat defensiva. Després d’un primer quart on els errors han estat els protagonistes, el segon (sobretot en els darrers dos minuts) i el tercer han estat per aconseguir la victòria final.

El primer quart es pot dir que el “tempo” del partit l’han controlat els visitants. Poc encert i moltes errades han fet que d’un marcador de 10-2 es passés al 14-14, arribant a la fi del primer quart amb un 16-14.

El segon ha estat marcat per la igualtat. Una mateixa dinàmica en els dos equips tant de defensa com en atac que feia que el partit entrés en una tònica poc cridanera a l’espectacle. Els de Joan Plaza es posaven per primer i únic cop per davant en el marcador. Era amb un 18-19, transcorreguts poc més de dos minuts. El tècnic eukaldun dels del Principat no estava conforme amb l’actitud dels seus homes, movia peces buscant el millor cinc que havia de reaccionar. Els dos darrers minuts abans d’anar al descans, el Morabanc Andorra ha fet un parcial de 9-2 que feia que del 27-26 marxés al descans amb un 36-28.

En el vestuari haurà caigut la del “pulpo” perquè els tricolors en el tercer quart han sortit a totes. Amb el vestit de treball han augmentat la seva intensitat defensiva cosa que ha propiciat tenir una màxima diferència de 20 punts, 55-35, a poc menys de tres minuts pel final del quart. A partir d’aquí, una baixada d’intensitat, fins i tot comprensible ha fet que els sevillans aconseguissin un parcial de 0-7 per arribar a la fi del quart amb un resultat de 55-42, favorable als andorrans.

En el darrer quart, el Morabanc Andorra ha sabut administrar la seva diferència que mai han baixat dels deu punts per aconseguir un nou triomf que el fica de ple dret en posicions de Copa, un dels objectius que tenia l’equip al principi de temporada i que després de les primeres jornades semblava molt impensable pels tricolors.

Foto: Morabanc Andorra

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment