Victòria Jiménez Kasintseva guanya els 1/16 de l’ITF de Melilla

Victòria de la tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva en els setzens de final de l’ITF de Melilla davant la catalana Ares Teixidó Garcia per un 2-6, 6-4 i 6-2 en un partit que ha durat dues hores justes.

El partit ha començat amb una Victòria molt insegura en el seu servei cosa que ha fet que la seva contricant li trenqués en els jocs 1, 5 i 7 per emportar-se la primera màniga per un clar 2-6. La reacció andorrana no s’ha fet esperar, tot i que en el primer joc, del segon set la jove andorrana va tornar a perdre’l. Tot i això, Jiménez Kasintseva ha estat molt més forta mentalment que a la primera màniga i tot seguit li ha trencat el servei a la seva rival, per tornar a l’igualtat. Aquesta s’ha mantingut fins el 4-3. L’andorrana mantenia el servei i forçava a la lleidatana a fer el mateix amb el seu. No ha estat així. La jove tennista del Principat li ha trencat el servei, han mantingut el seu, tot seguit i s’ha emportat el partit per 6-4.

El tercer set ha començat de manera completament diferent als dos primers. La jugadora andorrana ha sortit amb molta empenta i ha aconseguit trencar dos cops el servei de la seva rival per collocar-se 4-0. Tot i que Victòria Jiménez Kasintseva ha perdut el seu servei i Teixidó ha mantingut el seu, el 4-2 no ha posat en perill en cap moment el triomf final. L’andorrana li ha tornat “el parcial” a la seva rival, cosa que ha trencat definitivament el partit amb el 6-2 favorable a la del Principat.

La jornada no va finalitzar aquí, ja que l’andorrana va haver de participar a la jornada de dobles. Juntament amb l’equatoriana Reasco, la parella andorrana-equatoriana varen superar 6-1 i 6-2 a la parella hispano-canadenca Ortega-Bryson.

La jornada de dimecres per la tennista andorrana només tindrà ronda de dobles. No abans de les 4 de la tarda, el tàndem Jiménez Kasintseva – Reasco jugarà davant la parella formada per Caijsa Wilda Hennemann (SWE) i Anna Siskova (CZE).

 

Foto: Victòria Jiménez Kasintseva amb la seva nova equipació “Agassi style”.
Crèdit: Fotografia cedida per Joan Jiménez.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra debutarà al camp del Llagostera
Next post Dues curses més a Misano per Cardelús

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint