Victòria intranscendent del Morabanc 89-61 davant el Monar Bar

El Morabanc Andorra ha complert amb el que havia de fer en aquesta darrera jornada de la segona ronda de l’Eurocup, però no l’ha acompanyat el resultat a la pista del Granca. El 89-61 de la Bombonera queda en una pura anècdota si no fos, que després d’un any, uns 100 socis han pogut veure el partit, entre ells diferents membres de la Penya Tricolor que han fet que la BMB no fos un Liceu . Els “bombos” han tornat a sentir-se a casa del Morabanc. El públic ha estat en tot moment amb l’equip. Es notava que hi havia ganes de bàsquet. Ovacions a cada moment, en una clara mostra que els incondicionals mai fallen. Tot i un inici dubitatiu, els del Principat han trigat 3 minuts a fer la primera cistella, i ha estat un triple de Gielo, no han tingut cap mena de problema més. Els d’Ibon Navarro han anat incrementant la seva intensitat defensiva i el marcador evolucionava paral·lelament a la intensitat que hi havia al parquet. Al final del primer quart el marcador ja assenyalava un 23-10. Els triples entraven en aquest primer quart. 2 de Gielo i de Palsson i 1 de DJ aconseguien que els locals marxessin amb comoditat a la fina del primer quart.

En el segon quart la tònica ha estat molt similar que en el primer quart. Tot i que el Monar Bar s’ha col·locat 25-19, els del Principat ha continuat creient en el seu treball. L’encert exterior ha seguit funcionant i això conjuntament amb la lluita i la intensitat de tot l’equip ha fet que el Morabanc Andorra tornés a marxar en el marcador fins al 44-29.

El tercer quart ha començat amb un triple visitant. Però ha estat un pur miracle perquè els montenegrins no han competit més. Ibon Navarro ha alliçonat al descans als seus i s’ha notat. La intensitat ha anat en augment com el marcador. Cinc triples en el quart: GieloPalsson, DJ i 2 de Sergi Garcia enviava el marcador fins als vint punts 71-51.

El darrer quart ha estat un pur passeig andorrà. El tècnic euskaldun del Morabanc ha fet jugar a Guille Colom i és que l’equip ha estat molt superior al seu rival que no ha pogut fer res per aturar el bon joc tricolor.

La victòria 89-61 ha estat intranscendent, perquè el Granca ha guanyat a l’Unics Khazan 96-90. Els tricolors posen el punt final a la seva participació europea. Intentant fer una valoració positiva, s’estalvien el viatge a Krosnadar, que ja es va anar a la primera volta i ja es poden centrar únicament en la Lliga Endesa. Ara sí o sí, només cal pensar a treballar per entrar en el play-off.