Victòria Jiménez Kasintseva cau 6-3 i 6-3 davant Marina Bassols

Punt i final a la participació de la tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva a la Liga Mapfre al caure, en semifinals, davant la cap de sèrie número 6 del torneig, la blanenca Marina Bassols per 6-3 i 6-3. Una derrota que no taca la bona impressió i joc que ha fet la jove tennista del Principat on, en quarts de final, va derrotar a la cap de sèrie número 2 del torneig.

Tot i que el partit ha començat amb igualtat (totes dues jugadores han mantingut el seu servei), Bassols ha aprofitat els nombrosos errors no forçats de l’andorrana per trencar-li el servei ja en el tercer joc. L’andorrana li ha tornat el trencament per col·locar-se 2-3 en contra i servei, tot i que Bassols ha tornat a trencar-li el servei a Jiménez per col·locar-se 2-4. Jiménez li ha tornat el trencament per col·locar-se 3-4. A partir d’aquest el trencament del servei i el manteniment del propi de Bassols ha fet que l’andorrana c¡acabés sucumbint a la primera màniga per 3-6.

La segona màniga, la tònica ha estat la mateixa, i al final els errors no forçat de Victòria Jiménez Kasintseva l’han sentenciat per acabar perdent la segona màniga també per 6-3.

Tot i la derrota, la jove tennista andorrana ha estat la gran sensació del torneig disputat en el CT Els Gorchs que amb 14 anys és una de les grans promeses del tennis mundial.

Deixa un comentari

Previous post David Martín, al FC Andorra
Next post Pi, Arimany, Kikou, Navarro i Garcia guanyen el Trial de Pal