Victòria Jiménez Kasintseva guanya el torneig de Plovdiv

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva ha aconseguit guanyar el torneig de Plovdiv del Circuit ITF júnior al derrotar per 6-2 i 6-1 a la belga Sofia Costoulas. Amb un joc molt segur, la jove tennista andorrana no ha donat cap mena d’opció a la seva rival que ha vist com Jiménez Kasintseva era tot un huracà.

Aquest cop la tennista andorrana no ha volgut generar dubtes, com va passar a la segona màniga de les semifinals. A la final, Jiménez Kasintseva ha estat concentrada des del minut 1, fent córrer la bola i sense concedir espais a la seva rival. L’actual número 3 del rànquing mundial júnior, ha estat molt segura amb el servei cosa que ha fet impossible que Costoulas pogués entrar en el partit. La iniciativa sempre ha estat del costat andorrà per acabar un partit amb “molt bones sensacions”.

 

[videopress kfPIULWE w=”809″]

 

Només finalitzar el partit, el pare i entrenador de Victòria Jiménez Kasintseva, Joan Jiménez explicava que “aquest diumenge la Victòria ha fet un partit excepcional i ha mostrat un alt nivell de joc, com tota la setmana”. Jiménez ha afegit que “la diferència de la final a la resta de partits és que Victòria ha comès molt poques errades, ha estat molt ficada en el partit i amb aquests condicionants ha mostrat un tennis de bon nivell”. El pare i entrenador de la jove tennista andorrana ha finalitzat dient “és un pas més en el procés d’aprenentatge de la Victòria. Cal seguir treballant fort i dur, ja que d’una setmana a una altra, les diferències es minimitzen”.

Deixa un comentari

Previous post Doble podi de Krylo i Almagro en el Grand Prix d’Occitanie de fitness
Next post A la venta els forfets d’esquí de fons de Naturlandia