Victòria Jiménez Kasintseva guanya 7-6 i 6-2 a la primera ronda a Les Franqueses

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva ha guanyat el primer partit del quadre gran del Torneig de Les Franqueses pertanyent a la Liga Mapfre en derrotar Nahia Berogochea per 7-6 i 6-2. El partit que s’ha jugat en el segon torn de la pista central ha tingut una característica: el bon joc.

La rival de la tennista andorrana no era una contrincant fàcil. Passar de la “qualy” amb un bon joc, feia preveure un partit dur. I així ha estat. Durant el primer set el marcador s’ha anat intercanviant, però al contrari que va passar a Platja d’Aro (sense pluja), Victòria ha tingut dues pilotes en contra de set. Aquest cop ha sabut triar les millors opcions i al final ha remuntat per emportar-se el primer set, en el tie-break per 7-6.

La segona mànega no ha estat tan fàcil com indica el marcador, tot i que l’actual número del món júnior ha desenvolupat un joc molt segur i no ha donat opcions a la seva rival. L’aturada i la càrrega d’entrenaments ha comportat un nou pas endavant de la Victòria Jiménez Kasintseva, que un cop més ha demostrat que va creixent partit a partit.

La rival de la segona ronda, serà la cap de sèrie número 8 del torneig, Laura Pigossi. El partit no començarà abans de les 7 de la tarda, en el que serà el torn 3 de la pista central.

Deixa un comentari

Previous post Marc Rodríguez deixa el Vallbanc després de perdre la final de Copa
Next post Sense temps per respirar

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint