Victòria Jiménez Kasintseva jugarà la final de Plovdiv davant la belga Sofia Costoulas

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva ha aconseguit l’accès a la final del torneig júnior de Plovdiv (Bulgària) després de vencer a la filandesa Laura Hietaranta per 6-3 i 7-6(2).

En línies general la jove tennista andorrana continua jugant a un bon nivell, el torneig ITF Júnior de Plovdic. Després de jugar, alguns partits contra jugadores de molta més edat que ella, disputar un nou torneig a la seva categoria, li permet tenir aquella confiança que s’agafa de tenir experiència, tot i que en cap moment li regalen res.

El primer set, amb un joc dinàmic i agressiu ha fet que dominès amb comoditat fins emportar-se’l per 6-3.

La segona màniga, anava pel mateix camí. La jugadora del Principat s’ha col·locat 4-1 a favor i inconscientment ha baixat el ritme, cosa que ha permès a la seva rival tornar a entrar en el joc. La segona mànega s’ha igualt però de nou l’andorrana ha tingut amb el 5-4, pilota de partit, que no ha aprofitat. També ha tingut una altra amb el 6-5 que tampoc ha aprofitat. Per la seva banda, Hietaranta no aconseguia tenir avantatges, però sí forçar el tie break. Allà Jiménez Kasintseva ha estat molt superior. No ha donat cap tipus de possibilitat a la seva rival i ha acabat guanyant la mànega per 7-2 per tancar les semifinals.

Victòria Jiménez Kasintseva jugarà aquest diumenge la final del torneig davant la belga Sofia Costoulas, cap de sèrie 7 del torneig, que ha guanyat en semifinals la hungara Natàlia Szabanin per 1-6, 6-2 i 6-3.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra salva un punt davant l’Espanyol B en el seu debut a Prada de Moles
Next post Cardelús sortirà 28è en el GP de Terol de Moto2