Victòria Jiménez Kasintseva passa la primera ronda de l’ITF de Plovdiv a Bulgaria

Després d’haver-se classificat pel quadre gran de l’ITF Wold Tennis Tour Júniors de Plovdiv, a l’haver formalitzat la inscripció a darrera hora, ha tocat disputar el primer partit del que és el quadre gran. L’andorrana com a cap de sèrie número del del torneig, al ser la jugadora de més rànquing tot i venir de la prèvia s’ha enfrontat a la jugadora local Denislava Glushkova a la que anava derrotant 5-7, 6-2 i 3-0 quan una caiguada ha impedit continuar en el partit, obigant-la a retirar-se.

D’aquesta manera Jiménez Kasintseva passa a segona ronda on jugarà davant la txeca Lucie Havlickova que en primera ronda ha derrotat la rusa Tatiana Barkova per 6-1 i 6-3.

La disputa de la fase prèvia, no ha fet més que donar l’oportunitat a l’actual número 3 del rànquing mundial júnior de disputar partits, amb el que això implica. Hores d’ara, i en mig d’una temporada atípica, Jiménez Kasintseva necessita, com totes les jugadores, disputar el màxim nombre de partits que puguin disputar (sense que es resenteixi el cos) per així recuperar el tó que tenien abans del confinament. Tot i que els entrenaments l’equip tècnic que dirigeix a la jove andorrana ja imposa un ritme alt de “bola”, és molt millor tenir-lo en partits on també hi han molts intangibles que fan que la jugadora hagi d’estar 100% concentrada i poder treure tota la seva qualitat.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús repetirà a Motorland, en el mundial de Moto2
Next post Èric da Silva prepara la darrera cursa de la Copa d’Espanya de minivelocitat a Burgos