Victòria Jiménez Kasintseva pujarà més de 170 llocs en el rànquing WTA fins arribar al 405

La gran competició que ha portat a terme Victòria Jiménez Kasintseva la portarà a que a partir de dilluns, quan s’actualitza oficialment el rànquing WTA, la jove tennista andorrana ocuparà el lloc 405 de la llista de la WTA. A part de la picosada econòmica, al ser finalista del W60 de Gran Canaria, la tennista andorrana escala més de 170 posicions (anteriorment a participar en el torneig canari ocupava el rànquing WTA 575). El rànquing WTA s’actualitza cada setmana i el 575 està actualitzat a 16 d’agost.

Amb aquest rànquing, ja podrà accedir a qualis de competicions del WTA Tour, normalment entrant a la fase prèvia sempre que no rebi una invitació de la Organització. Això fa que tot i la dificultat que comporta, a l’haver-se de enfrontar a jugadores que poden estar entre el Top100-200 del rànquing, la possibilitat de millora serà evident, com també el grau d’exigència que s’haurà d’imposar, a partir d’ara. Diuen, els que entenen que el salt de nivella la categoria femenina es produexi entre el els llocs 300-400 del rànquing, on ja es trobes jugadores que fan córrer molt la bola, i on el joc de línies, ja és el més habitual.

Així doncs, una alicient més per la jove Victòria Jiménez Kasintseva que cada cop fa passes més gran i fermes cap a l’èlit del tennis mundial.

La tennista andorrana, no para. Propera aturada: US Open júnior.

Durant tota la setmana a Maspalomas, Victòria Jiménez Kasintseva ha estat entrenant amb Arantxa Rus que al final ha estat la seva botxí a la final. Foto: Joan Jiménez Guerra.

Deixa un comentari

Previous post Derrota del SIDECO FC Encamp 4-0 davant el Doukas grec
Next post Albert Pons estarà set de mesos de baixa