Victòria per a Íria Medina al gegant de l’Àliga

Aquest dilluns s’ha disputat a la pista Àliga del Tarter, com a prèvia abans dels Nacionals, un gegant FIS organitzat per l’ECPCGR i FAE, amb victòria d’Íria Medina. A més, l’andorrana ha aconseguit millorar punts FIS.

Medina s’ha imposat amb un crono de 1.37.13, amb un avantatge de 2.41 respecte a la segona, l’espanyola June Garitano, i 3.06 sobre la tercera, l’andorrana Clàudia Garcia. Així mateix, Medina ha marcat 31 punts FIS, que milloren els seus actuals 40.29 que té a l’última llista i que faran mitja amb els 37.59 que va fer el passat mes de març a Kranjska Gora.

Avui també ha competit Jordina Caminal, que ha estat 7ª a 3.98 de Medina. Per la seva part, Carla Mijares, que havia guanyat la primera mànega amb 0.03 sobre Medina, a la segona ha quedat fora.

Dimarts, cita amb el gegant del Nacional d’Andorra, també a la pista Àliga.

Foto: Alexis Boichard/Agence Zoom.

D’altra banda, s’ha disputat a Andorra, com a prèvia abans dels Nacionals, un gegant FIS organitzat per l’ECPCGR i la FAE, en què Bartumeu Gabriel ha pujat al podi com a tercer classificat.

A la cursa celebrada a la pista Àliga, l’andorrà ha finalitzat amb 1.33.84, a 1.26 del guanyador, que ha estat l’espanyol Alejandro Puente amb 1.32.57. Així mateix, Xavi Cornella ha estat 7è a 2.09, mentre que dins del top10 també ha finalitzat Àlex Rius, a 2.56.

A partir d’aquí, també han competit avui els corredors EEBE, amb Alvar Calvó 18è, Pirmin Estruga 32è, Cerni Gil 33è, Salva Cornella 38è, Nicolas Piccino 39è, Maià Font 43è, Martí Llort 46è, Marc Delgado 47è, Nico Daban 48è, Enzo Fuentes 49è i Carlos Salinas 54è, amb el també andorrà Pol Rodrigo 60è.

Demà es disputa, a partir de les 8:30h, el gegant corresponent als Nacionals d’Andorra. Així mateix, el dimecres es correrà l’eslàlom dels Nacionals, i el dijous un eslàlom FIS.

Deixa un comentari

Previous post Victòria 1-0 de l’FC Andorra davant el Màlaga
Next post L’Andorra HC tindrà el camp a favor en el play-off a l’empatar 4-4 a Riudoms

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint