Victòria treballada del Morabanc Andorra a la pista del Leyma Corunya 66-70

Victòria molt patida, treballada i amb un caire d’èpica, perquè el 66-70 final del Morabanc Andorra a la pista del Leyma Corunya, no ha fet mçés que certificar que és el que volen els andorrans: pujar a l’ACB. Però, a aquestes alçades tothom hauria de ser conscient que no serà fàcil, que es decidirà a la recta final de la competició i que el camí estarà ple d’ensurts. Això era el que feia preveure al final del tercer quart, quan el marcador a Balaidos assenyalava un 49-45. Deixar a un equip que porta de mitjana més de nouranta punts per partit, a la meitat a falta d’un quart, diu molt. També diu molt que en tres quarts l’equip només hagués fet quaranta-cinc.

Però el Morabanc Andorra d’enguany, té això. És capaç d’il·lusionar-te i en un minut desquiciar-te. Un parcial de 0-9, de sortida en el darrer quart (triples d’SpeightAndric i Dee) ha provocat que el pavelló gallec rebés una sotragada de campionat. I és que és això. Dues jugades finalitzades amb dos esmaixades de Filipao tornaven a ressonar com un cop de puny a la taula. Al final, una victòria molt patida i treballada que diu molt pels del Principat: saben patir. Dee i Maric amb 14 punts, Luz amb 12, Filipao amb 10 i Andric amb 9 punts han estat els punts de paller, d’un equip que continuarà dormint líder en solitari de la LEB Or.

L’escull del tercer classificat s’ha saldat amb nota. El proper partit, davant el Melilla al Poliesportiu de Govern; previ a la que serà la gran prova de foc: el partit a la pista del Valladolid (invicte a Puzela).

Previous post El repte plantejat pel Bici Lab Andorra de pujar el Coll de la Comella ho fan 17 dones