Viñals i Herreros a l’europeu U18 d’atletisme

Duna Viñals. Foto: Sportmedia

El seleccionador nacional Marcos Sanza ha presentat la llista de seleccionats pel Campionat d’Europa U18 que es disputarà a Jerusalem del 4 al 7 de juliol on figuren Duna Viñals i Pol Herreros, com a representants d’Andorra.

Duna Viñals que participarà en els 400mt, va aconseguir ja fa mesos la mínima fixada per la Federació Internacional i des d’aquell moment ha seguit millorant fins a deixar la setmana passada el rècord absolut d’Andorra en 1:02:00. Viñals és primer any U18 i per tant, segons els tècnics “encara té un marge de millora molt important dins aquesta categoria”.

El segon representant del Principat serà Pol Herreros a la prova dels 110mt. Herreros no té la mínima europea però el seleccionador Marcos Sanza ha cregut oportú que es beneficiï de la invitació que la European Athletics després d’una bona temporada on “ha progressat molt”.

D’altra banda, la Federació Andorrana d’Atletisme també ha fet públic la convocatòria pels Campionats d’Espanya de Federacions Autonòmiques del proper 2 de juliol a Granollers, on la FAA participa, gràcies als acords amb la RFEA i les seves bones relacions. D’aquesta manera, Marcos Sanza ha fet la llista formada per:

Seleccionades categoria femenina:
Aina Cinca 1500mll
Xènia Mourelo 3000m obstacles.
Maria Morató Llançament de Javelina.
Nadia Graells Llançament de Martell.

Seleccionats categoria masculina
Guillem Arderiu 100mll
Mikel De Sa 100mll-Extra
Pau Blasi 200mll
Carles Gómez 1500mll
Miquel Vilchez Salt de Perxa

Deixa un comentari

Previous post Torra i García, campions nacionals de Functional Fitness
Next post Doble duel davant el FC Barcelona per tancar la temporada dels U9 i U11 de l’AHG