Vinyes-Barcons guanyen la classe 1 a la “Diada Off-Road Lleida” de resistència

Joan Vinyes, compartint el volant del Peugeot 205 de l’equip MBP Racing amb Marc Barcons, va aconseguir el triomf a la classe 1 (segon a la classificació absoluta) a les 3 hores de Lleida una de les competicions que es va celebrar a la Diada Winter Off-Road Lleida al traçat de la capital lleidatana.
Amb la celebració de la cita organitzada per l ́Escuderia Lleida es va iniciar el Campionat de Catalunya de l ́especialitat.

La competició es va iniciar amb bon felling per a Vinyes-Barcons en el seu debut competint amb la mateixa mecànica. De sortida el pilot andorrà es va situar de manera immediata (primera volta) a la segona posició i a partir d’aquest instant va com- pletar el seu relleu sempre mantenint distàncies amb els líders de la prova, en aquells moments Boltá-Dela Torre.

Amb Barcons al volant va seguir la mateixa tònica i així es van anar succeint les voltes, dominant amb claredat la classe 1 i sent su- perats, a la classificació absoluta, tan sols per Alonso-Alonso-Aranda (Seat Eivissa 2.0) vencedors de la classe 2. Vinyes-Barcons van superar en 14 voltes els seus seguidors immediats de la classe 1, tot i quedar-se sense direcció assistida a partir de la meitat de la cursa. El sobreesforç físic va ser considerables.

Deixa un comentari

Previous post Podis per Mia i Nicolau Taulats a la Copa Catalana d’Escalada Esportiva
Next post Cinquè lloc per Moreira i Padilla, respectivament a La Nucia