Vinyes gaudeix com mai, a la darrera prova del CERA

L’XI Rally Comunidad de Madrid – RACE, va tancar el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2020, de manera atípica. Els únics que es van mantenir de manera permanent al volant de les seves mecàniques van ser els pilots. Quant al backet de la dreta, va haver-hi canvis en cadascuna de les especials disputades. En el cas del pilot de Suzuki Motorsport, va canviar fins a tres vegades de copilot en l’habitacle del Swift R4lly S.

Joan Vinyes, va disputar la primera i l’última de les especials amb Jordi Mercader, el seu copilot habitual. La segona la va fer amb Adrián Pérez (copi del seu company Javier Pardo a l’equip Suzuki Motorsport), mentre que en la tercera va portar a Ferràn Carreras, president de Motul Europa (espònsor de l’equip Suuzuki Motorsport).

En aquesta ocasió Vinyes, amb cadascun dels tres copilots, es va mostrar molt espectacular sense importar-li perdre alguns segons, en detriment de gaudir al màxim del moment, tant ell com els seus copis i els presents en el Jarama.

Així s’expressava en finalitzar la jornada: He gaudit molt, crec que des del primer moment he entès la filosofia de la prova, m’he tret de damunt la pressió habitual d’haver de pensar en una classificació i l’objectiu ha canviat de manera radical. Pilotar molt de pressa i sobretot de manera espectacular. A més afegia: Es tractava d’un motor-show, no d’un ral·li convencional, malgrat el seu nom. Sé que vaig penalitzar per tocar cons que marcaven el traçat i que, amb tota seguretat, la classificació hagués pogut ser millor. Per una vegada, aquests detalls van passar a un segon pla.

Una vegada més aquesta temporada, Joan es va mostrar encantat amb les prestacions del Swift R4lly S, aquestes eren les seves paraules: L’estrena del nou Swift ha coincidit amb una situació sanitària molt complicada en l’àmbit mundial. Suzuki Motor Ibèrica, que tenia un calendari ben definit per a la temporada, va haver d’improvisar per a fer front a tots els inconvenients que va plantejar un 2020 tan imprevisible.

Sens dubte és d’agrair l’esforç majúscul que ha fet tant la marca en general com l’equip tècnic en particular, per a oferir-nos un vehicle molt competitiu en l’any del seu debut.

La jornada va finalitzar amb l’habitual sopar de final de temporada de tot l’equip de Suzuki Motorsport. Com de costum l’ambient distès i el “bon rotllo”, van ser el denominador comú de la vetllada.

En la ment de tots els assistents la intenció de fer bona l’expressió: L’any que ve més i millor.

Deixa un comentari

Previous post Jaume Tomàs, els mateixos anys que el BCA
Next post Presentat l’equip nacional d’skimo