Vinyes, per responsabilitat, torna d’Asturies i es confina a casa

El pilot andorrà de Suzuki, Joan Vinyes ha hagut de tornar d’Astúries on estava preparant la següent prova del Campionat d’Espanya i que el pilot, a Astúries havia viatjat amb una PCR negativa realitzada el passat divendres, per responsabilitat ha tornat al Principat on ja està confinat.

“Estic a casa confinat deu dies” comenta el pilot que es resigna a una situació que “haurem de passar tots, ja que la cosa s’està complicant molt” ha comentat Vinyes. Amb aquesta situació Vinyes sumarà un “zero” a la casella de punts de la prova, cosa que el farà baixa a la classificació general provisional. Pel pilot andorrà això “és el que menys miro, el resultat personal. Em sap més greu per l’equip, ja que ells volien que sortissin els dos cotxes i amb tan poc temps no han pogut buscar-me un substitut”.

Vinyes afronta el seu confinament amb resignació al dir que “en dir-me que havia estat en contacte proper d’un positiu, tot i estar ja a Astúries, no vaig dubtar i vaig tornar a casa”. Vinyes afegia “estava sol, el copilot encara no havia viatjat cosa que no he provocat més perjudici de salut més”.

Amb aquesta situació el pilot de Suzuki explica que “com està tot ara, on sembla que a arreu s’agreuja tot, ara se’ns genera el dubte si podrem fer més curses, si se suspenen o com anirà tot”. El que Vinyes té clar és que “segons he parlat amb el metge, si no hi ha cap ensurt, el dia 1 de novembre per La Nucia estaré a disposició de l’equip per tornar a pujar-me’n al cotxe”. El pilot andorrà finalitza dient “crec que pocs plans podem fer ara mateix i ens hem de fixar en el dia a dia”.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús segueix millorant a Motorland en Moto2
Next post L’FC Andorra salva un punt davant l’Espanyol B en el seu debut a Prada de Moles