Vinyes & Vinyes Jr al Fullslip Andorra Ral·li

Joan Vinyes – Joan Vinyes Jr, (2JV) estaran en el podi de sortida de Fullslip Andorra Ral·li 2022, al volant del seu Seat Ibiza kit car. Serà el debut de Joan Vinyes Jr., en el món de la competició automobilística i el farà com a copilot del seu pare en escenaris coneguts per tots dos.

La cerimònia de sortida de l’esdeveniment se celebrarà el divendres (dia 16 a les 20.30 hores) en ple centre d’Andorra la Vella (en concret en el Pont de la Rotonda). Durant tota la jornada del divendres, les assistències dels diferents equips s’instal·laran en l’aparcament de la Prada Casadet, on, a més, es faran les verificacions administratives i tècniques de la prova.

Durant la jornada del dissabte (dia 17 a partir de les 8.30 hores), l’esmentat aparcament també serà el punt de trobada dels pilots amb les seves assistències després de la disputa de cadascun dels dos bucles de cada secció.

En la primera secció (45,93 km) es disputaran les especials cronometrades Ordino (8,81 km ) en tres ocasions i Fontaneda (9,69 km) dues vegades.

En la segona secció (41,17 km) els escenaris seran: Canillo (8.37 km) que es repetirà tres vegades i Anyos (8,46 km), tan sols en dues ocasions.

Per a Joan Vinyes, malgrat la seva dilatada experiència, serà un ral·li diferent, aquest és el comentari que ens feia sobre aquest tema: No hi ha dubte que fer un ral·li amb un copi diferent sempre és un repte, però aquesta vegada, sens dubte, serà molt diferent. Tenim a favor nostre que coneixem les carreteres d’Andorra i això ens ajudarà a superar qualsevol distracció. És evident que la prioritat serà GAUDIR AL MÀXIM DEL DIA i que el Joan pugui apreciar, en primera persona, la qual cosa és un ral·li. AH! Que ningú ho dubti, correrem.

Quant al debutant de l’especialitat, Joan Vinyes Jr, les sensacions són ben diferents: La primera impressió va ser que tot era molt complicat, papers, horaris, … En fi. A mesura que es va acostant el ral·li estic, sobretot, il·lusionat i amb la curiositat lògica de viure un ral·li des de dins. Veurem com surt.

Totes les incògnites es revelaran dissabte que ve (dia 17) a partir de les 8.30 hores quan els primers cotxes comencin a sortir de l’Aparcament de la Prada Casadet en direcció a la primera especial cronometrada (Ordino 1).

Deixa un comentari

Previous post Dos podis a Xile en l’inici de competició dels EEBE
Next post Arriba el 51è Andorra Rally Fullslip