Vist i no vist de l’FC Andorra a la Copa al caure 2-0 al Plantío davant el Burgos

L’FC Andorra ha donat per finalitzada la seva participació a la Copa del Rei, en un vist i no vist, després de caure en el mític camp del Plantío davant l’equip local el Burgos CF per 2-0. Els tricolors han notat la seva inactivitat degut a la Covid19, cosa que ha fet que els locals fossin els complerts dominadors del partit. Tot i això, al descans el marcador assenyalava un 0-0.

A la represa els locals han seguit amb la seva dinàmica i en el minut 58, Javi Gómez feia pujar l’1 a 0. Tot i el domini dels del Plantío, l’FC Andorra ha tingut les seves oportunitat que no ha aprofitant. En el 92, Saúl Berjón feia pujar el que seria el definitiu 2-0.