Vuit nedadors de la FAN a Berlin

Del 19 al 21 d’abril, vuit nedadors —tres infantils, quatre júniors i un absolut sub-20— participaran en el ‘Berlin Swim Open 2024’ un campionat certificat World Aquatics. Aquesta serà la primera competició preparatòria com a conjunt del possible equip que participarà en els Jocs dels Petits Estats. La llista de convocats està formada per Isabel Montoro (2010 / Infantil) del CN Encamp, Didac Rayo (2005 / Absolut Sub-20) del CN Mediterrani, Aritz Moreno (2007 / Júnior) del CN Serradells, Max Suarez (2008 / Júnior) del CN Serradells, Clara Galí (2010 / Infantil) del CLESER, Jan Font (2009 / Infantil) del CN Serradells i els internacionals Tresa Vergés (2006 / Júnior) del CLESER i Biel Cuen (2007 / Júnior) del CLESER. L’internacional Arnau Segarra (2009 / Júnior), del CLESER, també formava part de la convocatòria, però ha estat baixa de darrera hora per molèsties físiques. Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN i Pablo Prieto, 2n entrenador, actuaran com a tècnics responsables de l’equip.

La participació andorrana com a equip en la competició alemanya, està emmarcada dins el pla d’acció preparatori per a Andorra 2025, que preveu l’accés dels atletes convocats a accions i experiències que impulsin el desenvolupament esportiu o representin una oportunitat per a revolucionar el potencial dels competidors amb millor rànquing FAN.

Deixa un comentari

Previous post Biel Puigdemasa guanya el torneig ‘Legacy Junior Golf’ puntuable per la final del circuit nacional espanyol.
Next post Joan Verdú serà intervingut de la zona lumbar

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint