Wild Card per Cadelús per competir en el mundial a Motorland

Xavi Cardelús disputarà el cap de setmana del 12 de Setembre el Gran Premi d’Aragó de Moto2 com a pilot convidat. La Federació Internacional de Motociclisme ha aprovat la inscripció de l’andorrà per a la cita mundialista de Motorland que Cardelús ja va disputar la temporada passada substituint el lesionat Arón Canet a l’equip de Jorge Martínez “Aspar”.

Aquest serà el 35è Gran Premi que disputa Cardelús a la categoria de Moto2 on va debutar la temporada 2018 disputant 13 Grans Premis com a wild-card. Un any després hi va participar com a pilot permanent de l’equip d’Aspar en una temporada complicada per la poca competitivitat de les KTM. Finalment, la passada temporada, va disputar dues curses substituint Canet.

El pilot de Promoracing valora així aquesta participació mundialista a Motorland: “Si deixem a part els incidents i el principi complicat, la temporada de l’Europeu de Moto2 està sent força positiva ja que estic quart del Campionat i sempre entre els millors. Per aquest motiu vàrem valorar la possibilitat de demanar aquest wild-card a Motorland i ens l’han concedit. Evidentment, estic molt content de tornar  disputar un Gran Premi i lluitar contra els millor pilots del món. Crec que des del punt de vista de pilotatge, he madurat força, com ho demostren els resultats i això serà important a l’hora de plantejar aquesta tornada al Campionat del Món el segon cap de setmana de Setembre. D’altra banda, caldrà adaptar-se a la moto del mundial de Moto2 ja que a l’Europeu encara competim amb els motors Honda de 600cc. i al mundial es corre amb els Triumph de 765cc. Des del punt de vista de les expectatives, tinc molt clar que la prioritat és, sobretot, ser competitius. A partir d’aquí, el resultat, o la posició, són relatius perquè el que compta és poder estar a l’alçada de la cursa i els rivals”.

 

Deixa un comentari

Previous post Fins a cinc jugadors del FC Santa Coloma marxen a l’Atletic Escaldes
Next post Sis primeres jornades exigents a l’ACB pel Morabanc Andorra