Xavi Cardelús acaba 22è en el GP de Terol de Moto2

Xavi Cardelús s’ha classificat a la 22ena posició del Gran Premi de Terol, la segona cursa mundialista consecutiva que ha disputat al circuit de Motorland substituint el lesionat Arón Canet a l’equip Kipin Energy Aspar Team.

El pilot andorrà, que ha millorat en dues posicions el seu resultat de diumenge passat, sortia des del 28è lloc a la desena fila de la graella i ja al primer pas per la recta principal del traçat aragonès s’havia situat 26è.

La seva volta ràpida en cursa ha estat de 1’54.398, un registre pràcticament idèntic al que va aconseguir a la cursa de fa una setmana com també ho ha estat la diferència final respecte el guanyador de la prova. A tot això, cal afegir que s’ha situat a només 4 dècimes de segon del pilot que l’ha precedit al 21è lloc de la classificació, l’indonesi Izdihar amb qui ja va estar lluitant al Gran Premi disputat ara fa set dies.

Aquesta és la valoració que Cardelús fa de la cursa d’avui: “El balanç d’aquest segon Gran Premi disputat a Motorland és positiu tot que crec que podia haver estat encara un pel millor. La cursa ha estat uns 6 segons més ràpida que la de diumenge passat i jo he acabat a la mateixa diferència del guanyador. Això vol dir que també he anat més ràpid amb una millor volta semblant a la de fa una setmana i quedant-me a poques dècimes del 21è lloc. La 22ena posició final no és una dada que sigui més o menys important perquè el que compten són les diferències i el rendiment propi. En aquest sentit, a la primera meitat de cursa no he acabat d’estar del tot còmode, potser ha estat el fet de muntar el neumàtic tou que tots hem estrenat aquest cap de setmana. Finalment, volia dir que aquests dos Grans Premis disputats de forma consecutiva al circuit de Motorland han estat una gran experiència i una gran ocasió per seguir creixent com a pilot i vull donar les gràcies a tots els membres de l’equip pel seu treball i al Jorge Martinez “Aspar” per haver-me donat aquesta oportunitat”.

El pilot andorrà tornarà a competir el pròxim cap de setmana, però en aquest cas ho farà al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana on disputarà les dues últimes curses de la temporada del Moto2 European Championship.

Deixa un comentari

Previous post I si passa dues vegades?
Next post El Morabanc Andorra no pot amb el FC Barcelona i cau 82-71