Xavi Cardelús buscarà retallar diferències a Motorland

El circuit aragonès de Motorland serà aquest cap de setmana l’escenari de la penúltima prova de la temporada al Moto2 European Championship que Xavi Cardelús afronta en una posició immillorable després de la seva victòria al circuit de Brcelona-Catalunya.

L’andorrà ocupa el segon lloc a la classificació provisional del Campionat quan queden 3 curses per disputar-se. Les primeres dues es celebraran aquest cap de setmana a Motorland i la tercera i última tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. El pilot de Promoràcing suma 20 punts menys que el líder del Campionat i l’objectiu no és cap altre que el de mirar de retallar-los i mantenir les opcions matemàtiques de lluitar pel número 1 fins el final malgrat que el seu rival ha guanyat 5 de les 8 curses disputades fins ara i ha mostrar una important solidesa.

Cardelús planteja així la visita al circuit aragonès: “El campionat arriba a un circuit que sempre m’ha agradat i se m’ha donat be i aquesta és sempre una bona premissa a l’hora de plantejar el cap de setmana. Ara mateix ocupo el segon lloc de la classificació provisional a 20 punts del líder, queden 75 en joc i matemàticament tot és possible. El que tenim clar tant per la meva part com per la de l’equip és que treballarem al màxim i lluitarem per mirar de capgirar la situació malgrat que sabem que no serà fàcil. Tenim algunes opcions de títol i les volem aprofitar al màxim tot i la competitivitat de la categoria i el nivell que està mostrant el meu rival directe que és el Senna Agius. La qüestió és sempre la mateixa, mantenir la línia de treball que estem tenint des de principis de temporada i no donar res per fet.”

Com és habitual, les jornades de dijous i divendres estaran dedicades als entrenaments lliures que donaran pas als classificatoris de dissabte i les curses de diumenge.

Deixa un comentari

Previous post Mala sort de Tony Cachafeiro a Zuera per acabar el campionat d’Espanya
Next post Diego Pampin estarà cinc setmanes de baixa