Xavi Cardelús de test a Estoril

Xavi Cardelús i l’equip Stylobike han fet aquest dimecres la primera de les dues jornades de test al circuit d’Estoril on dimarts que ve es disputarà la primera prova del Moto2 European Championship. Tant l’andorrà com la seva formació han decidit intensificar les jornades d’entrenaments prèvies a l’inici del campionat per compensar l’aturada dels últims tres mesos y acumular el màxim nombre de kilòmetres abans que dimarts, dia 7 de Juliol, es disputin les primeres curses de l’Europeu.

Ja des de la primera sortida a pista, Cardelús ha començat a rodar en temps força competitius i fins i tot per sota del millor registre aconseguit al traçat Portuguès on fa dues temporades es va quedar a molt poques dècimes de segon d’aconseguir la pole position i es va situar al segon lloc de la graella de sortida de les dues curses que s’hi van disputar per inaugurar la temporada 2018.

Al llarg d’aquesta jornada, el pilot andorrà ha patit des caigudes. A la segona s’ha colpejat el peu dret però no s’ha fet cap lesió greu i demà estarà en bones condicions per prendre part a la segona jornada d’aquests entrenaments de pretemporada.

El pilot d’Stylobike valora, d’aquesta manera, la feina feta avui: “Malgrat les dues caigudes que han arribat en perdre la roda del davant primer en un canvi de direcció i després en trepitjar el piano, la feina feta avui ha estat força positiva perquè de seguida he començat a rodar ràpid i he baixat, fins i tot la meva volta ràpida de la temporada 2018, quan vaig competir per última vegada en aquest circuit i vaig estar a punt d’aconseguir la pole position. Em fa mal el peu dret, però, ara per ara no sembla que hagi de ser res que m’impedeixi treballar demà a fons per fixar la base de posta a punt de la moto de cara als entrenaments previs a la cursa de dimarts. Estem acumulant els màxims kilòmetres possibles i això segur que donarà els seus fruits quan comenci la competició en menys d’una setmana”.

Deixa un comentari

Previous post Diumenge torna el futbol a Andorra
Next post Neix amb força el nou @ANDONA_club de ciclisme