Xavi Cardelús entre els millors en el segon test de pretemporada de moto-E

Ja des del primer dia, el pilot andorrà es va situar entre els millors, concretament dilluns va fer el cinquè millor registre amb una volta ràpida de 1:49.035 que va acabar millorant en gairebé un segon a la jornada de dimarts amb un registre de 1:48.101. En questa mateixa jornada es va fer un simulacre de cursa programada a 8 voltes en la qual es va classificar cinquè fent la tercera millor volta de la prova i quedant-se a menys de dos segons del segon classificat. Al tercer i últim dia de treball fet avui, ha tornat a millorar i amb un extraordinari 1:47.592 s’ha situat al tercer lloc de la sessió rebaixant en mig segon els temps d’ahir.

 

Al llarg dels tres dies, l’equip ha treballat sobretot en la posta a punt de la moto per acabar de definir la base amb la qual es començarà a disputar una temporada en que l’andorrà està cridat a ser un dels protagonistes.

 

El pilot de l’ Avintia Esponsorama Racing comenta en aquests termes la feina feta i els bons resultats assolits en aquests entrenaments: “Estic molt content d’aquests tres dies de treball a Jerez perquè hem fet una feina molt important i un pas endavant molt significatiu que em situa en el grup capdavanter de la categoria de MotoE de cara a la temporada de la Copa del Món que començarà en aquest circuit de Jerez el primer cap de setmana de Maig. La feina de posta  punt de la moto ha estat molt profitosa i la mostra més clara és que no he deixat de progressar i mantenir-me en posicions de Top5 i Top4 dia rere dia. A tot això cal afegir que sempre he aconseguit les meves voltes ràpides rodant en solitari i això és realment important en aquesta categoria tenint en compte que els avançaments són força complicats a causa de la igualtat de les motos i el seu elevat pes i, en conseqüència, una bona posició a la graella és crucial per aconseguir un bon resultat a les curses. La posició de la graella es defineix a una sola volta llençada en solitari i el fet d’haver anar ràpid tot sol en aquests tests mostra que estic preparat per afrontar amb garanties un temporada en la qual espero estar entre els millors. Òbviament, els resultats de les curses depenen de moltes circumstàncies, però el que podem assegurar és que hem fet tot el que cal per afrontar aquesta Copa del Món amb les millors expectatives. Novament, l’equip ha fet un gran treball i, en tot moment hem progressat en la direcció correcta per treure el màxim partit de la nostra moto.”

Deixa un comentari

Previous post Retorn a la competició dels infantil i els cadets del HC Serradells
Next post La UE Sant Julià passa a la final de la Copa després d’eliminar l’Inter 2-1