Xavi Cardelús, primer en els lliures de Montmeló

Xavi Cardelús ha començat amb molt bon peu el cap de setmana al Circuit de Catalunya que acull la cinquena cita de la temporada del Moto2 European Championship i ha acabat la segona jornada d’entrenaments lliures com a primer classificat.

Després d’estar entre els tres primers de la categoria al llarg de tota la jornada d’entrenaments lliures d’ahir, a les dues sessions d’avui ha fet una altra passa endavant per acabar primer amb una volta ràpida de 1’44.738.

Cardelús ha aconseguit aquest registre ja a la primera sessió del dia en la qual ha ocupat la primera posició i ha distanciat a tots els seus rivals de més de mig segon aconseguint el temps a la vuitena de les 16 voltes que ha completat al traçat català. Al segon entrenament lliure d’aquest divendres que ha estat més lent a causa de les altes temperatures, l’objectiu ha estat el de treballar el ritme de cursa, però tot i així ha aconseguit el tercer millor registre.

El pilot de Promoracing valora d’aquesta manera la feina feta al llarg de les dues jornades d’entrenaments lliures: “Estic molt content de com han anat les coses als entrenaments lliures d’avui, no només per haver fet el millor temps i distanciat els perseguidors a mig segon, sinó per la feina feta. El temps l’he fet a la primera sessió del dia i, a la segona, ja no hem muntat neumàtic nou perquè hem estat treballant en el ritme de cursa. Tot i no buscar una volta ràpida, m’he situat tercer de la segona sessió a menys d’una dècima del primer que ha rodat 8 dècimes més lent del que ho he fet jo al matí. El més important és mantenir aquesta línia de treball i d’evolució de la posta a punt de la moto i treure’n un bon rendiment als classificatoris de demà per assegurar una posició a la primera línea de la graella de sortida.”

Demà quedaran definides les graelles de sortida de les dues curses de Moto2 que es disputaran diumenge. Els pilots de la categoria disputaran els entrenaments classificatoris en dues tandes, a les 11:30 i les 16:05.

Deixa un comentari

Previous post Top10 d’Ari Fenés i Arnau Soldevila en la Vertical dels europeus d’skyrunning de Montenegro
Next post Dani Martín, nou porter de l’FC Andorra

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint