Xavi Cardelús renova amb l’equip Promoracing

Xavi Cardelús i Raúl Jara han segellat la continuïtat del pilot andorrà a l’equip Promoracing per seguir disputant amb aquesta formació el Moto2 European Championship després d’una temporada 2022 amb un balanç molt positiu en el qual destaquen quatre podis aconseguits en tres circuits diferents i la cinquena posició final que hauria estat millor si Cardelús no hagués començat la temporada lesionat i no s’hagués perdut les dues curses del Circuit de Barcelona-Catalunya a causa de la lesió que s’ha via fet al peu en una caiguda als entrenaments de la Copa del Món de MotoE a Mugello.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva a l’equip de Raúl Jara al que va tornar per córrer al 2021 després d’haver començat precisament amb Promoracing la seva trajectòria a la categoria de Moto2 els anys 2015 i 2016.

L’andorrà valora d’aquesta manera la continuïtat del projecte: “Estic molt content d’haver tancat la continuïtat a l’equip Promoracing perquè és la conseqüència lògica del gran treball que hem fet al llarg de la temporada. Tots plegats hem fet un important pas endavant i els resultats que hem aconseguit així ho demostren. La compenetració amb el Raúl Jara i tots els membres de l’equip és extraordinària i tenint en compte el nivell i l’evolució que hem mostrat aquest any, l’objectiu de cara a l’any que ve no pot ser un altre que el de guanyar. A Promoracing m’he sentit sempre com a casa i seguir formant part  d’aquesta família és el millor que em podia passar”.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra i el Govern, contra la violència envers les dones
Next post La Fandkarate fitxa un nou responsable de Kumite