Xavi Cardelús sortirà 7è a Àustria

Xavi Cardelús ha ocupat la setena posició dels entrenaments classificatoris de la prova de la Copa del Món Enel de MotoE que, aquest cap de setmana es disputa a Àustria i sortirà des de la tercera línea de la graella a les curses de demà i diumenge.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing ha tornat a mostrar el seu bon moment de forma i, després de no haver-se pujat a la moto elèctrica des del 27 de maig, ha anat progressant al llarg de tot el dia fins a marcar una 1’42.08 a la QP2 que l’ha situat a tant sols 6 dècimes de segon de la pole position de la categoria. Tot i això només ha pogut fer 3 voltes per problemes amb la bateria de la seva moto.

Abans, havia aconseguit el desè millor temps al segon lliure del dia que l’obligava a passar per la QP1 en la qual ha estat el segon classificat i s’ha guanyat l’accés a la QP2 on ha acabat de completar una bona jornada de tornada a la categoria de MotoE.

L’andorrà valora d’aquesta manera els entrenaments d’aquest divendres i el resultat del classificatori: “Estic molt satisfet pel setè lloc que he aconseguit després de tant temps de no pilotar la moto elèctrica. El primer entrenament del dia, que hem fet amb la pista molla, me l’he pres amb calma per no prendre cap risc innecessari i al segon, ja amb l’asfalt sec, he recuperat sensacions ràpidament i ja he entrat al Top10. Del primer classificatori, en el qual he aconseguit el segon millor registre, al segon, hem tingut un problema amb la bateria, que s’escalfava molt i no l’hem pogut carregar al 100%. Això ha fet que la moto corres un pel menys i que només pogués fer 3 voltes a la QP2, però, malgrat aquesta circumstància, m’he quedat a només 6 dècimes de la pole i he fet els meus temps rodant sempre en solitari. Definitivament, hem començat molt be aquest Gran Premi d’Àustria”.

La primera de les dues curses programades per a aquest cap de setmana es disputarà demà dissabte a partir de les 16:15.

Deixa un comentari

Previous post Comencen les revisions mèdiques en el Morabanc Andorra
Next post Esteve, Rius, Gabriel i Cornella perfilen la preparació a l’indoor de Peer

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint