Xavi Cardelús sortirà 7è a Portimao

Els entrenaments classificatoris de la segona prova del Moto2 European Championship han estat ben diferents a cadascuna de les dues sessions de la jornada. La segona ha estat més satisfactòria que la primera. Al final, Xavi Cardelús ha quedat classificat a la setena posició a només dues dècimes de segon del quart lloc i aquest dilluns sortirà des de la tercera fila de la graella.

A la primera de les dues sessions de la jornada al pilot andorrà no s’ha acabat de trobar còmode i ha quedat a dues dècimes de segon de la volta ràpida que va aconseguir dissabte, fent un millor registre de 1:47.533.

La segona ha estat totalment diferent ja que, a la primera meitat ja ha millorat clarament el registre de la tanda matinal i fins i tot a l’última sortida hauria tingut opcions de rebaixar encara més la seva volta ràpida malgrat que el molt trànsit a la pista (la majoria dels pilots han sortit junts a fer les últimes voltes i mirar de marcar la seva volta ràpida) li ho ha impedit. Sigui com sigui, el 1:46.875 final l’ha deixat a menys de dues dècimes del quart lloc i amb la feina de posta a punt d ela moto ben feta de cara a demà.

Cardelús valora així la posició de la graella de sortida de les curses aconseguida i el treball fet en aquests classificatoris: “Han estat dues sessions d’e classificatoris ben diferents. Al matí no he acabat de rodar a gust malgrat que no tingués cap problema concret i m’ha costat molt igualar els meus temps d’ahir. De fet, no ho he aconseguit. Sortosament, a la tarda tot ha estat ben diferent i la mostra més clara és que la meva volta ràpida ha estat set dècimes de segon més baixa que la del matí i encara podria haver rebaixat dues o tres dècimes més, perquè a l’última sortida a pista, la majoria dels rivals han tornat a rodar al mateix temps que els meus companys d’equip i jo mateix i entre tots ens hem molestat. Malgrat tot, la distància de dues dècimes de segon respecte el quart classificat em fa pensar que demà puc fer dues bones curses. Sortir be i evitar el que va passar al principi de les dues curses d’Estoril, serà clau.”

Està previst que les dues curses de dilluns comencin a les 11:00 i les 14:00 respectivament. Ambdues estan programades a 17 voltes.

Deixa un comentari

Previous post El capi Colom, dos anys més
Next post Pas de gegant de l’Inter d’Escaldes