Xavi Cardelús sortirà tercer a Portimao

Xavi Cardelús s’ha classificat aquest dissabte tercer als entrenaments que han definit la composició de les graelles de sortida de les dues curses del Moto2 European Championship que es disputaran demà al circuit portuguès de Portimao.

L’andorrà prendrà la sortida des de la primera fila de la graella després d’una jornada en la que ha capgirat amb contundència la tendència negativa dels dies anteriors ja que a la primera sessió ha marcat el tercer millor registre amb un temps de 1’43.682 a només 3 dècimes de segon de la volta ràpida de la categoria després de resoldre els problemes que no l’havien permès passar del novè lloc al llarg de dijous i divendres.

A la segona sessió classificatòria del dia, el pilot de Promoracing ha marcat un registre de 1’44.573, però l’entrenament ha estat més lent perquè la pista estava en pitjors condicions. A la classificació combinada ha tornat al tercer lloc i per tant, a la primera línea de la graella que no trepitjava des de la cursa inaugural de la temporada a Estoril.

Cardelús explica en aquests termes el que ha passat avui als entrenaments classificatoris: “Avui als classificatoris hem fet un important pas endavant i hem resolt els problemes que havíem tingut a les dues jornades d’entrenaments lliures. A la primera sessió classificatòria ja m’he situat tercer a tres dècimes de la pole i aquesta serà la meva posició de sortida per a les curses de demà. Tothom ha fet un bon treball i hem recuperat el bon camí que ens torna a situar amb moltes opcions de lluitar per pujar al podi. Hem d’estar satisfets pel resultat i per com hem resolt els maldecaps inicials del cap de setmana per acabar situats a la primera final de la graella.” 

Les dues curses de demà es disputaran a partir de les 13:00 i les 16:00 respectivament i estan programades a 16 voltes.

 

Deixa un comentari

Previous post Iker Benito, nou extrem dret de l’FC Andorra
Next post Èxit de les 12 hores d’hoquei patins de l’HC Andorra