Xavier Cornella fa els seus punts FIS en ser 15è a l’eslàlom NC de Pozza

Aquest dijous s’ha disputat a Pozza di Fassa (Itàlia) lúltima jornada d’eslàlom, amb una cursa del Nacional de Letònia. Xavier Cornella, entre una alta i bona participació, ha estat 15è i ha marcat els seus actuals punts FIS.

Cornella ha finalitzat amb 1.47.18, a 1.22 del guanyador, l’austríac Jakob Greber, que s’ha imposat amb 1.45.96. L’andorrà havia marcat la 22ª posició en la primera mànega amb +2.33, mentre que a la segona ha fet una gran baixada que l’ha situat 4t de mànega amb +0.17. Això li ha permès finalitzar 15è en la cursa.

Amb aquest resultat, Cornella ha marcat 28.41 punts FIS, gairebé igualant els seus actuals 28.36, el que suposa una gran cursa per ell donada la participació i el plantejament de la mateixa, segons ha explicat el tècnic Greg Ribotto.

Per la seva part, Àlex Rius ha acabat 33è a 4.63 del guanyador, mentre que Àlvar Calvo, que continua amb el seu procés d’acumular experiència en aquest tipus de curses, avui però no ha pogut acabar la primera mànega.

Greg Ribotto, entrenador: “Xavier ha fet una súper cursa, ha fet els seus punts, els que tenia. Una cursa molt sòlida, 15è amb el dorsal 44. Molt bé perquè era una cursa molt complicada, però aquests dies ha anat construint i ha fet un molt bon resultat”.

Deixa un comentari

Previous post Mario da Cruz recupera les bones sensacions a les qualis de St. Moritz
Next post Bon esquí de Salva Cornella però un error al final de la segona mànega el deixa fora