Xest serà la segona prova de foc per Xavi Cardelús

El Moto2 European Championship arriba aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana amb Xavi Cardelús entre els candidats a la victòria d’aquesta segona cita de la temporada.

El pilot de l’equip Promoracing arriba a aquesta segona prova de la temporada ocupant el quart lloc a la classificació provisional del Campionat però a només un punt del segon classificat després d’haver-se classificat segon a la segona cursa d’Estoril i haver sumat els punts de la 13ª posició a la primera en la qual va haver de remuntar per recuperar terreny com a conseqüència d’una sortida de pista quan lluitava pel segon lloc.

La passada temporada, el pilot andorrà ja va pujar al podi del circuit valencià a la primera de les dues visites de la temporada, en la qual va classificar-se tercer.

L’andorrà planteja d’aquesta manera la primera visita de l’any a València: “Arribo a aquesta cursa de València molt motivat per diferents motius. El primer de tots és el bon treball que tothom està fent a l’equip, del primer a l’últim dels seus membres i també el meu estat de forma. D’altra banda, les curses d’Estoril ens van confirmar que estem entre els candidats al podi i la victòria i finalment, també és important el fet que el circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana és un dels traçats on més a gust em trobo. He tingut bones actuacions gairebé sempre i ja se el que es pujar al seu podi. Per tot això, crec que ens espera un bon cap de setmana, però caldrà fer el que estem fent sempre, mantenir la intensitat, el treball i no deixar d’evolucionar constantment. Aquest és, indubtablement, el camí de l’èxit.” 

En aquesta ocasió, els pilots de la categoria de Moto2 disputaran una sola cursa després d’haver-ne fet dues a la cita inaugural al circuit portuguès d’Estoril.

Deixa un comentari

Previous post Marc Font al Xross Hard Enduro de Sèrbia
Next post Neix la Lliga Ibèrica de senderisme

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint